ABOUT ME

Als jong meisje groeide ik op in een klein dorp. Na mijn middelbare school wilde ik de wereld buiten dit kleine dorp verkennen en ging ik mijn MBO-opleiding volgen in Rotterdam. Ik volgde de opleiding Business & Fashion op Zadkine. Gedurende de jaren van deze opleiding groeide mijn passie voor mode verder uit.

 

In 2018 besloot ik mij in te schrijven voor de opleiding Allround Styling van de styliste Danie Bles. Deze opleiding bleek een goede keuze, want gedurende deze opleiding heb ik de eerste stappen in mijn ontwikkeling op het gebied van Fashion Styling; Personal Styling; TV/Celebrity Styling en Event Styling gemaakt.

In 2019 kreeg ik mijn eerste klussen als Allround Stylist. Deze opdrachten liepen uiteen van Editorial tot Celebrity Styling. 

Fashion Styling en Personal Styling staan het dichtst bij mij. Het leuke aan Fashion Styling vind ik het omtoveren van een concept naar succesvol eindresultaat. Ik heb in verschillende Shoots bewezen dat ik hier goed in ben. 

Wat ik tof vind aan Personal Styling is het matchen van outfits met iemands persoonlijkheid, uiterlijk en figuur. De afgelopen jaren heb ik hier veel ervaring in opgedaan als onder andere verkoopadviseur.

 

Met een glimlach op mijn gezicht, een vlotte babbel en een warme persoonlijkheid blijf ik het uiterste uit mezelf halen om zo de beste resultaten voor mijn klanten te blijven behalen!

yoni1.jpg
IMG_2936.jpeg