top of page

1 Jeans, 4 Diverse Looks

Bijgewerkt op: 7 sep. 2020

Nu de zon weer schijnt wil je weer net iets vrolijker de deur uit! Weg met die zwarte lange spijkerbroek of die grijze, dikke wollen trui... Trek die lekker zittende spijkerbroek uit de kast en het enige wat ik ga doen, is jou helpen hoe je met een spijkerbroek 4 hele verschillende looks kunt creëren!


Om te beginnen kies ik een jeans uit. Voordat ik ga bepalen welke jeans het wordt kies ik voor een jeans die je dit voorjaar veel zult gaan zien. Ik heb voor een jeans gekozen van het merk MosMosh en als pasvorm ben ik gegaan voor een loose fit. Deze jeans heeft een lichte wassing en heeft een mooie pasvorm waarmee je verschillende stylen mee op kunt gaan. Deze jeans heeft rechte pijpen waarmee jouw benen mooi slank ogen en doordat hij een hoge taille heeft lijken jouw benen ook nog een stukje langer.Look 1

Voor look 1 heb ik gekozen voor een stoere look die je zowel nu met de wat koudere lente dagen kunt dragen, maar wanneer de warme dagen komen ook gemakkelijk kunt dragen (zonder jasje bijvoorbeeld). Bij deze look vind ik het altijd leuk om wat leren items toe te voegen. Al gauw krijg je een wat ruigere uitstraling en het leer maakt het net wat rauwer. Om de gehele look dan nog iets stoerder te maken heb ik voor een t-shirt gekozen met een donkere tint en een rock achtige print. Stop het t-shirt in je broek om je taille er goed in uit te laten komen. Naast de set heb ik voor Dr Martens gekozen. Deze schoenen zijn al stoer van zichzelf, maar ik heb ervoor gekozen om een limited edition te gebruiken waarbij de studs van de schoenen dezelfde tint hebben als het leren jasje. Hiermee maak je de look compleet. En om het af te maken combineer ik er een riem bij met studs en een toffe armband zodat je ready to go bent.

T-shirt America Today

Leer jasje Mint Velvet

Armband Isabel Marant

Jeans MosMosh

Leren riem Sandro

Boots Dr MartensLook 2

Voor look 2 kies ik voor een zakelijke look. Maar met een zakelijke look bedoel ik niet een zwarte pantalon, een witte basic overhemd en high heels. Het mag allemaal net wat meer trendy en een subtiel printje maakt het toch even wat hipper. Toch heb ik wel voor een witte blouse gekozen, mijn keuze ging uit naar een trendy witte blouse. Toen ben ik bij deze witte blouse uitgekomen van Custommade. Hij heeft een mooie hoge kraag en de schouders geven een mooie volume. Ik vind het zelf leuk om een kleine eyecatcher toe te voegen aan de look en daarom heb ik laarsjes uitgekozen van het merk Paris Texas. Deze laarsjes hebben een mooie hak, zijn vrouwelijk, sluiten mooi aan op de enkel maar hebben wel een stoere uitstraling. Ik kies wel voor een lichte tint zodat niet alle aandacht gaat naar de schoenen. Om de look af te maken heb ik gekozen voor een klassieke tas met een mooi, bijpassende riem in dezelfde tint en een (warm) gouden ketting. In het geheel maken de warme kleuren van de tas, riem en ketting alles net wat meer compleet en kan jij gewoon naar jouw werk met een look waar jij jezelf ook prettig en trendy in voelt.

Ketting Orelia

Blouse Custommade

Tas Tommy Hilfiger

Jeans MosMosh

Leren laarsjes Paris TexasLook 3

Voor look 3 heb ik gekozen voor een sportieve/comfortabele look. Wanneer je niet altijd zin hebt in iets netjes kun je een nettere jeans ook stylen met sportieve kleding. Door de jeans te mixen met sportieve kleding krijg je toch een gangbare look die je ook buitenshuis kunt aantrekken. In plaats van een Joggingbroek trek je deze fit jeans aan en zit je toch comfortabel in jou outfit, maar net even iets meer gekleed. Ik heb gekozen voor een loose fit trui van Ganni in plaats van een Nike trui of een Adidas trui, zodat de look niet te sportief wordt. Een kraagje maakt het toch iets meer gekleed en netjes. Sneakers maken de look gelijk sportiever. Ik wilde de kleur roze terug laten komen en heb daarom gekozen voor deze sneakers van Nike. Verder maakt het roze tasje de look iets meer af zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Doe je haar leuk in een rommelige knot of staart door middel van een denim scrunchie en je bent klaar voor de dag.

Scrunchie Merkloos

Kraagje Only

Sweater Ganni

Handtas Maje

Jeans MosMosh

Sneakers NikeLook 4

Voor look 4 (save the best for last) en dan ook de laatste look, kies ik voor een look waarmee je een avondje weg kunt gaan. Ga je nou uiteten en beland je daarna in de club. Dan is deze look zeker een goeie optie! Deze look vind ik zelf het leukst omdat er wat trends voorbij komen en er wat eyecatchers aanwezig zijn. Om te beginnen gebruik ik weer de Mosmosh broek. Daarbij combineer ik een stoer t-shirt die je in je broek kunt combineren, maar je ook kunt opknopen wanneer je in de club staat! Een zwarte blazer is echt een item die je in je kledingkast MOET hebben omdat je een zwarte blazer goed kunt combineren met welke look dan ook. Om de look wat op te spicen heb ik gekozen voor opvallende laarzen. Metallic is weer helemaal de trend en ik hou ervan. Doordat de broek wijde pijpen heeft passen deze laarzen ook perfect eronder om geen uitsteeksels te krijgen en zul je een deel van de hak eronderuit zien komen. Ik heb gekozen voor metallic roze omdat roze weer terug komt in het t-shirt. Verder heb ik de look afgemaakt met een stoere handtas van Balenciaga. Hij heeft een ruige uitstraling en dat stoere mixt goed met de gehele look en maakt de combinatie met de laarzen wat pittiger. Met de oorbellen van Diamond Point sluit ik het af. Ik heb gekozen voor sterretjes omdat het t-shirt gevuld is met planeten en sterren. Goud maakt het geheel ook wat warmer en ik vind dat sterren oorbellen ook wel het mooist zijn in het goud.

Oorbellen Diamond Point

T-shirt Yeez Louise

Oversized blazer Bas&sh

Handtas Balenciaga

Jeans MosMosh

Leren laarzen (metallic) Paris TexasVond jij deze looks nou leuk?! En heb jij hier wat aan gehad? Heb jij vragen? Of wil jij dat ik een look maak voor een bepaalde gelegenheid? Stuur mij dan een berichtje.
59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Western

Glam

bottom of page