top of page

Blauwe Blouse Met Print, 3 Diverse Looks

Wanneer ik styling ga retourneren bij winkels, is het soms echt moeilijk om niet verder te kijken naar andere leuke items voor mezelf…. Dit gebeurt mij dus bijna elke keer! De winkels stromen weer binnen met super toffe items. En ja dan wil je toch even neuzen tussen de nieuwste modellen, kleuren, stoffen etc. Wat mij opvalt is dat de kleur blauw echt een trend kleur gaat zijn deze periode! Daarom heb ik besloten om deze gave blouse van &OtherStories aan te schaffen om een matchende look te kunnen maken met mijn nieuwe (blauwe) pantalon van Sandro! Zo creëer ik weer een toffe ton sur ton look!


Maar… Toen bedacht ik me ineens, waarom maak ik niet 3 diverse looks met deze mooie blouse, zodat ik jullie kan laten zien hoe ik met deze blouse combinaties maak!


In deze blogpost laat ik jullie een nette, een stoere en een speelse look zien!
''Zelf vind ik nette looks altijd fijn om aan te schaffen! Zo ben ik representatief naar mijn klanten toe, maar wanneer ik een lunch afspraak heb met mijn vriendinnen zou ik de look ook meer Funky kunnen maken door een grove sneaker of een gebreid vest.''

Look 1

Blouse &OtherStories

Pantalon Sandro

Vestje &OtherStories

Sneakers Adidas

Schoudertas Maje


Look 2

Blouse &OtherStories

Jeans Mango

Oorbellen Wildthings

Laarzen Bronx

Ketting Wildthings

Leren jas Fifth House


Look 3


Blouse &OtherStories

Linnen Maxirok Phase Eight

Horloge Rosefield

Clutch Ted Baker

Armband Tom Wood

Laarzen met hak Wandler


Ik ben benieuwd wat jullie van deze drie looks vinden! Mochten jullie vragen hebben? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet kan ik daar ook een leuke blogpost over maken!23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Western

Glam

bottom of page