top of page

Hoe Creëer Je een Taille Door Middel Van Kleding Of Accessoires?

Een taille creëren kun je op verschillende manieren uitvoeren. In deze blogpost ga ik 4 verschillende manieren delen, hoe jij een taille kunt creëren door middel van kleding of accessoires.


High Waisted Jeans.

De benaming zegt het al, een High Waisted jeans sluit mooi aan in de taille! Doordat hij goed aansluit, legt hij meer nadruk op je taille en zullen je heupen zich vormen als een zandloper figuur.

Maar hoe style je een High Waisted jeans?

Om jou taille goed zichtbaar te maken door middel van een jeans en een tof bovenstuk in je broek, zo combineer je jouw kleding item. Een t-shirt, blouse of sweater in je jeans gestopt zal jou de look geven van een taille die goed gezien wordt.


Taille Riem.

Heb jij nou een super mooie jurk gescoord maar heeft het nu net niet de juiste vorm? Vindt jij dat jouw taille er niet mooi in uitkomt? Dan is een taille riem een prima oplossing!

Hoe Kun je een taille riem het beste combineren?

Combineer de riem om jouw middel heen (over de jurk) en blouse de jurk ietsjes omhoog zodat er ook extra volume ontstaat. Mocht je dit niet willen, dan is dat geen probleem en pas je het naar eigen wens toe. Heb je een volle boezem, dan raad ik je niet aan de jurk te laten blousen. Je vergroot het accent op de boezem en dat accent wil je juist leggen op je taille.

Brede Schouders.

Trend Alert! Van oversized blazers tot diverse tops met schoudervulling zijn op dit moment in diverse winkels te verkrijgen. Wanneer je de schouders meer volume geeft zal je taille nog meer een accent krijgen en oogt automatisch smaller.

Een oversized blazer heeft vaak schoudervulling en meer breedte op de schouderpartij, zo creëer je een nog mooier resultaat.

Extra toevoeging: doe een taille riem bij je blazer look. Bevestig hem desnoods om je blazer voor weer een andere taille look!


Uitlopende rok of Jurk.

Een taille creëren met een rok of jurk, hoe doe je dit?

Denk aan de letter A, smal in de taille, wijd uitlopend naar beneden.

Net als de High Waisted jeans zal de rok en de jurk, welke smal is van boven in de taille, wijd uitlopen naar beneden en een smalle taille creëren. Hier kan je zeker als je een peervorm hebt goed gebruik van maken door het nog meer te accentueren.Wat vond jij van deze vier tips?! En welke ga jij toepassen?! Laat het mij weten en stuur desnoods een leuke foto naar info@labelyoon.com . Mocht je nog eventuele vragen hebben of heb je verdere style advies nodig? Dan wil ik die graag voor je beantwoorden.


Liefs,


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page